LeasePlan: service Volvo-dealer `t best

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ze zijn er vriendelijk en komen hun afspraken na, concludeert de leasemaatschappij na een enquête die ruim vijfenhalf duizend berijders invulden. Uit de enquête bleek ook dat dealers gemiddeld op een aantal punten hoog scoren (auto op tijd klaar, vriendelijkheid) en op een paar punten zwak (binnen veertien dagen terecht kunnen, geen contact of men tevreden is over het uitgevoerde werk).
Opvallend in de merken-beoordeling is dat de LeasePlan-rijders stabiel zijn in hun oordeel: Volvo en BMW wisselde weliswaar stuivertje en Audi won een plek, maar voor de rest bleef de lijst zoals zij vorig jaar was.

Rapportcijfer service (schaal 1-4)
Volvo 3,70
BMW 3,60
Ford 3,60
Citroën 3,58
Alfa Romeo 3,54
Opel 3,54
Renault 3,53
Audi 3,47
Peugeot 3,40
Volkswagen 3,38

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.