Vermeer kandidaat-voorzitter NDA

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vermeer zal normaal gesproken tijdens de NDA Dealerdag op 11 maart bij acclamatie worden benoemd. Voorwaarde is wel dat het Bovag-hoofdbestuur de kandidatuur goedkeurt, wat vandaag in een vergadering wordt besproken. Het hoofdbestuur buigt zich over de zaak omdat een afdelingsvoorzitter ondernemer moet zijn in de desbetreffende tak van sport. Vermeer is dat niet, maar hij is wel voorzitter van de Toyota-dealervereniging. Naar verwachting zal het Bovag-hoofdbestuur zijn kandidatuur niet blokkeren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.