Ford en Opel denken te plussen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Amerikaanse moederbedrijf, dat in 2001 nog 5,45 miljard dollar verlies leed, denkt eveneens weer in de plus te komen dit jaar. Topman William Clay Ford onderbouwt zijn optimisme met kostenbesparingen.
Ook Opel denkt in 2003 weer winst te kunnen boeken. Het merk sloot 2002 af met een verlies van slechts 227 miljoen euro. Door besparingen werd het verlies dat in 2001 nog 674 miljoen euro’s groot was sterk beperkt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ford en Opel denken te plussen | Automotive Online

Ford en Opel denken te plussen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Amerikaanse moederbedrijf, dat in 2001 nog 5,45 miljard dollar verlies leed, denkt eveneens weer in de plus te komen dit jaar. Topman William Clay Ford onderbouwt zijn optimisme met kostenbesparingen.
Ook Opel denkt in 2003 weer winst te kunnen boeken. Het merk sloot 2002 af met een verlies van slechts 227 miljoen euro. Door besparingen werd het verlies dat in 2001 nog 674 miljoen euro’s groot was sterk beperkt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.