Internetcatalogus van Kühne

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door koppeling met Auto-XS is het mogelijk om de voorraad bij Kühne in te zien en de opgezochte onderdelen meteen te bestellen.
De nieuwe catalogus is ontwikkeld door Kühne in samenwerking met de Europese onderdelengroep ATR. “Om het catalogus-systeem te gebruiken heeft de garage of grossier geen software meer nodig”, legt marketing directeur Fred Kamphuis uit. “Een password is genoeg. Daarmee kunnen ze op de website de catalogus in. De catalogus draait op een centrale server. Daardoor kunnen we de database altijd up-to-date houden en ook de laatste prijswijzigingen invoeren.” Over uitbreiding van het aantal lijnen in de catalogus wordt met enkele onderdelenleveranciers nog onderhandeld.
De catalogus, die in Duitsland al een jaar draait bij een aantal ATR-leden, betekent niet dat Kühne afscheid neemt van Aldoc. “Zeker niet”, zegt Kamphuis. “Naast de nieuwe internetcatalogus blijven we Aldoc gewoon ondersteunen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Internetcatalogus van Kühne | Automotive Online

Internetcatalogus van Kühne

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door koppeling met Auto-XS is het mogelijk om de voorraad bij Kühne in te zien en de opgezochte onderdelen meteen te bestellen.
De nieuwe catalogus is ontwikkeld door Kühne in samenwerking met de Europese onderdelengroep ATR. “Om het catalogus-systeem te gebruiken heeft de garage of grossier geen software meer nodig”, legt marketing directeur Fred Kamphuis uit. “Een password is genoeg. Daarmee kunnen ze op de website de catalogus in. De catalogus draait op een centrale server. Daardoor kunnen we de database altijd up-to-date houden en ook de laatste prijswijzigingen invoeren.” Over uitbreiding van het aantal lijnen in de catalogus wordt met enkele onderdelenleveranciers nog onderhandeld.
De catalogus, die in Duitsland al een jaar draait bij een aantal ATR-leden, betekent niet dat Kühne afscheid neemt van Aldoc. “Zeker niet”, zegt Kamphuis. “Naast de nieuwe internetcatalogus blijven we Aldoc gewoon ondersteunen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.