Gwen Jansen verlaat Bovag

Redactie Redactie
• Laatste update:

In die hoedanigheid ontpopte ze zich al gauw tot woordvoerder. Als belangrijkste wapenfeit noemt ze zelf de actie ‘Kok, kom op met dat kwartje!’: “De Bovag trad eens op een heel andere manier naar buiten dan men gewend is. Het heeft alle media gehaald, daar ben ik best trots op.” Ook de ABA-leden die afgelopen april het ABA-congres bezochten, zullen zich herinneren hoe Jansen de dag aaneen praatte. En daar ligt dan ook meteen de oorzaak voor haar vertrek: “Ik werd steeds vaker gevraagd voor congressen en tv-optredens. Ik vind dat erg leuk en op een gegeven moment moet je een keuze maken.”
Samen met Auke Jager (maker van o.a. het NDA Videojournaal) is ze Jansen & Jager Communicatietrajecten begonnen. Het bedrijf gaat zich onder meer bezighouden met persbeleid, woordvoering, communicatietrainingen en crisiscommunicatie. Daarbij richten Jansen en Jager zich met name op de mobiliteitsbranche. Jansen: “Maar ook daar buiten zijn we actief. Zo hebben we net het Socutera-congres binnengehaald.”

TOPCONGRES, 7 november, Nijkerk
Schrijf in via onderstaande button

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gwen Jansen verlaat Bovag | Automotive Online

Gwen Jansen verlaat Bovag

Redactie Redactie
• Laatste update:

In die hoedanigheid ontpopte ze zich al gauw tot woordvoerder. Als belangrijkste wapenfeit noemt ze zelf de actie ‘Kok, kom op met dat kwartje!’: “De Bovag trad eens op een heel andere manier naar buiten dan men gewend is. Het heeft alle media gehaald, daar ben ik best trots op.” Ook de ABA-leden die afgelopen april het ABA-congres bezochten, zullen zich herinneren hoe Jansen de dag aaneen praatte. En daar ligt dan ook meteen de oorzaak voor haar vertrek: “Ik werd steeds vaker gevraagd voor congressen en tv-optredens. Ik vind dat erg leuk en op een gegeven moment moet je een keuze maken.”
Samen met Auke Jager (maker van o.a. het NDA Videojournaal) is ze Jansen & Jager Communicatietrajecten begonnen. Het bedrijf gaat zich onder meer bezighouden met persbeleid, woordvoering, communicatietrainingen en crisiscommunicatie. Daarbij richten Jansen en Jager zich met name op de mobiliteitsbranche. Jansen: “Maar ook daar buiten zijn we actief. Zo hebben we net het Socutera-congres binnengehaald.”

TOPCONGRES, 7 november, Nijkerk
Schrijf in via onderstaande button

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.