Meer dan tien Maybachs verkocht

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Nederlander Hustinx, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde marketing en verkoop van Maybach, verwacht op de Salon van Parijs te kunnen melden dat de hele productie voor het eerste jaar is verkocht. Per jaar moeten er in Sindelfingen duizend Maybachs de poort uit rollen. De VS wordt de grootste markt en gaat zo’n veertig procent afnemen. Een kwart blijft in Europa, negentien procent moet naar Azië worden verscheept en de resterende zestien procent gaat voor een groot deel naar – hoe kan het ook anders – de Arabische landen. Volgens Hustinx stijgt de vraag naar top-limousines, ondanks de economische recessie. De eerste ‘Nederlandse’ Maybachs zullen dit najaar aan hun eigenaren worden overhandigd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.