Tece gebruiker van Auto-XS

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tece zal Auto-XS gebruiken voor het automatisch ontvangen en verwerken van orders van grossiers en het terugzenden van orderbevestigingen, elektronische pakbonnen en facturen. Via Auto-XS kunnen grossiers ook voorraad- en prijsopvragingen doen bij Tece Almere, dat voor Auto-XS koos omdat het elektronisch plaatsen van bestellingen en verwerken van orders tot aanzienlijke kostenbesparingen leidt.
Auto-XS wordt naar eigen zeggen gebruikt door zeventien onderdelenleveranciers en veertig tot zestig grossiers. Directeur Eric Hak: “Dat zijn grotere grossiers, vaak met meerdere vestigingen.” Zijn doelstelling is dit aantal te vergroten naar zestig tot tachtig, want “dan hebben we de bulk van de orders te pakken”.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.