Alacar in Sittard

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alacar wil in de komende twee jaar vijfentwintig vestigingen in Nederland openen, zei general manager Wolf Creemers eerder dit jaar tegen Automotive. Het gaat liefst in zee met ‘bewezen succesvolle ondernemers’, kandidaten zouden inmiddels in de rij staan. De sleutelwoorden van het concept zijn vaste lage menuprijzen en schadeherstel zonder franje. “We zoeken het in de ongestuurde schadestroom.”
Alacar borduurt voort op Autofix, een concept dat in 1999 werd gelanceerd door de Rotterdamse schadeherstellers Alfred Möller en Peter van Es, die eerder dit jaar in de Rotterdamse Waalhaven de eerste Alacar-vestiging openden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Alacar in Sittard | Automotive Online

Alacar in Sittard

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alacar wil in de komende twee jaar vijfentwintig vestigingen in Nederland openen, zei general manager Wolf Creemers eerder dit jaar tegen Automotive. Het gaat liefst in zee met ‘bewezen succesvolle ondernemers’, kandidaten zouden inmiddels in de rij staan. De sleutelwoorden van het concept zijn vaste lage menuprijzen en schadeherstel zonder franje. “We zoeken het in de ongestuurde schadestroom.”
Alacar borduurt voort op Autofix, een concept dat in 1999 werd gelanceerd door de Rotterdamse schadeherstellers Alfred Möller en Peter van Es, die eerder dit jaar in de Rotterdamse Waalhaven de eerste Alacar-vestiging openden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.