BPM-vrij navigeren

Redactie Redactie
• Laatste update:

700 euro. In de nieuwe definitie zijn programmeren en bedienen uiteen getrokken. Onder programmeren wordt het invoeren van alfanumerieke gegevens verstaan (bestemming, tijden etc.): dit mag niet tijdens het rijden gebeuren. Wel mag het systeem tijdens het rijden worden bediend, zodat schaal van de kaart, volume van de instructiestem e.d. kunnen worden aangepast. Ook voice controlesystemen zijn toegestaan. Onder rijden wordt verstaan: sneller dan 5 km/h.
Door de nieuwe afspraken, die rond 21 juli van kracht werden, valt een groter deel van de af-fabriek geleverde navigatiesystemen onder de BPM-vrijstelling.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.