CRM: occasion-academie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens CRM wordt hiermee voorzien in elke carrièrefase, van junior verkoper tot directielid. Het worden geen vrijblijvende babbelbijeenkomsten op de Academy, stelt CRM-directeur Michel van Roon met nadruk. “Doel is de trainingen rendabel te maken. Deelnemers krijgen concrete handvatten mee om het geleerde in praktijk te brengen – praktijkgerichte actiepunten voor een beter resultaat.” Hij ziet de occasionhogeschool als een logische aanvulling op de bestaande CRM-dienstverlening. “Onze klanten hebben aangegeven behoefte te hebben aan een groepsaanpak in de vorm van trainingen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.