Daewoo: 3% in Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Spranger gaat de leiding van Daewoo’s nieuwe Europese hoofdkantoor op zich nemen. Onder dat GM Daewoo Auto & Technology Europe komen de landelijke verkoopvestigingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en de Benelux te vallen, net als de Europese onderdelendistributie die vanuit Nederland geschiedt. “De naam Daewoo zal gedurende de komende jaren in Europa en de wereld een sterk merk worden”, zegt Spranger. “Dat is het doel waar GM, Daewoo, de landenorganisaties en wijzelf aan werken.” Het is nog niet bekend waar het nieuwe Europese hoofdkantoor van Daewoo, dat naar verwachting in september operationeel wordt, zal worden gevestigd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Daewoo: 3% in Europa | Automotive Online

Daewoo: 3% in Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Spranger gaat de leiding van Daewoo’s nieuwe Europese hoofdkantoor op zich nemen. Onder dat GM Daewoo Auto & Technology Europe komen de landelijke verkoopvestigingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en de Benelux te vallen, net als de Europese onderdelendistributie die vanuit Nederland geschiedt. “De naam Daewoo zal gedurende de komende jaren in Europa en de wereld een sterk merk worden”, zegt Spranger. “Dat is het doel waar GM, Daewoo, de landenorganisaties en wijzelf aan werken.” Het is nog niet bekend waar het nieuwe Europese hoofdkantoor van Daewoo, dat naar verwachting in september operationeel wordt, zal worden gevestigd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.