Fiat: 450 miljoen voor dealernetwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit heeft Giancarlo Boschetti, topman van Fiat Auto, vanochtend gezegd tijdens de introductie van de Lancia Phaedra, het broertje van de Fiat Ulysse, Peugeot 807 en Citroën C8. Boschetti zei tevens dat de verkoop van de Fiat Stilo tegenvalt: Europa-breed worden er dit jaar naar verwachting 230.000 verkocht, in plaats van de geplande 270.000. Maar eind dit jaar wordt de Stilo stationwagon verwacht, en Fiat denkt mede daardoor volgend jaar 300.000 Stilo’s te verkopen. Boschetti kondigde ook de oprichting van een strategisch fleetsales team aan. Dat team moet de fleetsales-verkopen van de Italiaanse fabrikant verhogen van tien naar twintig procent.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fiat: 450 miljoen voor dealernetwerk | Automotive Online

Fiat: 450 miljoen voor dealernetwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit heeft Giancarlo Boschetti, topman van Fiat Auto, vanochtend gezegd tijdens de introductie van de Lancia Phaedra, het broertje van de Fiat Ulysse, Peugeot 807 en Citroën C8. Boschetti zei tevens dat de verkoop van de Fiat Stilo tegenvalt: Europa-breed worden er dit jaar naar verwachting 230.000 verkocht, in plaats van de geplande 270.000. Maar eind dit jaar wordt de Stilo stationwagon verwacht, en Fiat denkt mede daardoor volgend jaar 300.000 Stilo’s te verkopen. Boschetti kondigde ook de oprichting van een strategisch fleetsales team aan. Dat team moet de fleetsales-verkopen van de Italiaanse fabrikant verhogen van tien naar twintig procent.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.