ARM Autoleasing lid Effam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voordeel van het Effam-lidmaatschap is voor de Kroymans-dochters dat dit hen in staat stelt ook mee te dingen naar pan-Europese lease-opdrachten. De Effam-leden zijn actief in zestien Europese landen, de VS en Canada en beheren samen meer dan 300 duizend auto’s.
De universele leasemaatschappij ARM Autoleasing (Vianen) is onderdeel van ARM Stokvis Leasing & Financiering, waartoe ook J&T Autolease, MacLease en de captive leasemaatschappijen Saab Lease, Jaguar Lease en Kia Lease behoren. Samen hebben zij zo’n 16 duizend contracten. Dat aantal moet volgens CEO Ton van Soest van Kroymans de komende twee tot drie jaar groeien tot 20 à 25 duizend. Het is de bedoeling dat daartoe leasebedrijven zullen worden overgenomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.