ING Car Lease, Top Lease worden één

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hierdoor ontstaat een leasemaatschappij die met dik tachtigduizend auto’s nummer twee is op onze markt. Het is de bedoeling dat Jacques Huysmans, nu nog algemeen directeur van Top Lease, in de toekomst het geïntegreerde ING Car Lease Nederland gaat leiden. Hij zal de komende maanden het team aansturen dat beide leasemaatschappijen moet integreren. Daarbij staat nog niets vast, zegt Peter Spanhaak, directievoorzitter van ING Lease Holding. Hij verwelkomt binnenkort overigens een nieuwe collega in zijn directie, want het is de bedoeling dat Jeroen van Hasselt, nu nog algemeen directeur van ING Car Lease Nederland, directielid wordt van de holding. Samen met Peter Spanhaak gaat hij leiding geven aan alle Europese activiteiten – inclusief die in Nederland – van ING Car Lease, dat ca. 160 duizend auto’s in eigendom heeft.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.