Stern verlengt inschrijving

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verlenging betekent niet dat de belangstelling voor de aandelen tegenvalt, aldus Stern Groep. “We zijn wat minder bekend dan een fonds als KPN”, aldus een woordvoerder. “Daarom hebben met name de institutionele beleggers wat meer tijd nodig om een en ander door te rekenen, zeker ook omdat er door de overname van de Athlon-dealerbedrijven nogal wat bij ons is veranderd. Maar wij verwachten maandag gewoon bekend te kunnen maken dat alle aandelen zijn geplaatst.”
Stern is met Athlon voor de overname van de dealerbedrijven een bedrag van 32,7 miljoen euro in contanten overeen gekomen. Daarnaast maakte de Stern Groep onlangs bekend weer drie bedrijven over te nemen: Mitsubishi-dealer AutoCenter Zuid-Oost uit Amsterdam, Autoschade Service Van Velsen uit Bunnik en Autoschade Heijn & Wals uit Purmerend, dat overigens al voor 50% eigendom was van Stern.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stern verlengt inschrijving | Automotive Online

Stern verlengt inschrijving

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verlenging betekent niet dat de belangstelling voor de aandelen tegenvalt, aldus Stern Groep. “We zijn wat minder bekend dan een fonds als KPN”, aldus een woordvoerder. “Daarom hebben met name de institutionele beleggers wat meer tijd nodig om een en ander door te rekenen, zeker ook omdat er door de overname van de Athlon-dealerbedrijven nogal wat bij ons is veranderd. Maar wij verwachten maandag gewoon bekend te kunnen maken dat alle aandelen zijn geplaatst.”
Stern is met Athlon voor de overname van de dealerbedrijven een bedrag van 32,7 miljoen euro in contanten overeen gekomen. Daarnaast maakte de Stern Groep onlangs bekend weer drie bedrijven over te nemen: Mitsubishi-dealer AutoCenter Zuid-Oost uit Amsterdam, Autoschade Service Van Velsen uit Bunnik en Autoschade Heijn & Wals uit Purmerend, dat overigens al voor 50% eigendom was van Stern.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.