Crisis bij congresinschrijving op internet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door een technische storing is in de afgelopen periode echter een aantal inschrijvingen verloren gegaan. Wij willen mensen die zich op deze wijze hebben ingeschreven, maar geen bevestiging van deelname hebben ontvangen, vragen zich nogmaals in te schrijven. Met onze excuses voor dit ongemak.

Het Automotive Cardano Management Congres 2001 – dat de titel Crisis? Hoezo crisis? heeft – opent met het onderwerp after sales. Harm Weken van ECM legt uit dat onderzoek van deze instelling laat zien dat de dealer zich zorgen moet maken om zijn werkplaatsomzet, terwijl Adriaan Roggeveen (Van Heck) onomwonden stelt dat het een aflopende zaak is met de dealerwerkplaats. Hij gaat in een directe discussie met Henk Rottinghuis van Pon Holdings, die het absoluut oneens is met Roggeveen. Dit onderwerp wordt uiteraard ook beïnvloed door de ontwikkelingen rond 1475/95, waarover mr. Walter van Overbeek (Houthoff Buruma) zijn licht zal laten schijnen.

‘Crisis. Hoezo crisis?’ kent een brede bezetting. Peter van Leeuwen (ING) maakt duidelijk dat een onderzoek van zijn bank uitwijst dat ‘de’ Nederlandse dealer zich zorgen moet maken, maar hij legt ook uit welke managementkwaliteiten en informatiesystemen een stut kunnen zijn onder het gezonde autobedrijf van morgen. Eveneens ‘oplossingsgericht’ is de presentatie van Bert Kreek (v/h eigenaar van de Kamsteeg Autogroep), die antwoord geeft op de vraag: wat zou mijn strategie zijn als ik vandaag overnieuw begon? En Ruud Kwakkenbos (Cardano) legt uit hoe je je verkoop overeind houdt in een stagnerende markt.
Rolph Pagano, bekend van het tv-programma RTL5 Business Update – is de laatste spreker. Mr. dr. Rolph Pagano Mirani, zoals hij voluit heet, publiceert dezer dagen het boek ‘Alleszonder controle’ en zal tijdens het congres ingaan op de vraag: hoe ga je als manager in moeilijke economische tijden om met controle en overlevingsstrategieën?

Twintig november belooft een levendige dag te worden, want iedere spreker gaat na zijn presentatie in discussie met de ‘Examencommissie’ die bestaat uit Piet Blom (ABA), Johan Grünfeld (Widlak) en Frank de Munck (Louwman & Parqui). Dagvoorzitter is Carlo Brantsen, hoofdredacteur van Carros Magazine.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Crisis bij congresinschrijving op internet | Automotive Online

Crisis bij congresinschrijving op internet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door een technische storing is in de afgelopen periode echter een aantal inschrijvingen verloren gegaan. Wij willen mensen die zich op deze wijze hebben ingeschreven, maar geen bevestiging van deelname hebben ontvangen, vragen zich nogmaals in te schrijven. Met onze excuses voor dit ongemak.

Het Automotive Cardano Management Congres 2001 – dat de titel Crisis? Hoezo crisis? heeft – opent met het onderwerp after sales. Harm Weken van ECM legt uit dat onderzoek van deze instelling laat zien dat de dealer zich zorgen moet maken om zijn werkplaatsomzet, terwijl Adriaan Roggeveen (Van Heck) onomwonden stelt dat het een aflopende zaak is met de dealerwerkplaats. Hij gaat in een directe discussie met Henk Rottinghuis van Pon Holdings, die het absoluut oneens is met Roggeveen. Dit onderwerp wordt uiteraard ook beïnvloed door de ontwikkelingen rond 1475/95, waarover mr. Walter van Overbeek (Houthoff Buruma) zijn licht zal laten schijnen.

‘Crisis. Hoezo crisis?’ kent een brede bezetting. Peter van Leeuwen (ING) maakt duidelijk dat een onderzoek van zijn bank uitwijst dat ‘de’ Nederlandse dealer zich zorgen moet maken, maar hij legt ook uit welke managementkwaliteiten en informatiesystemen een stut kunnen zijn onder het gezonde autobedrijf van morgen. Eveneens ‘oplossingsgericht’ is de presentatie van Bert Kreek (v/h eigenaar van de Kamsteeg Autogroep), die antwoord geeft op de vraag: wat zou mijn strategie zijn als ik vandaag overnieuw begon? En Ruud Kwakkenbos (Cardano) legt uit hoe je je verkoop overeind houdt in een stagnerende markt.
Rolph Pagano, bekend van het tv-programma RTL5 Business Update – is de laatste spreker. Mr. dr. Rolph Pagano Mirani, zoals hij voluit heet, publiceert dezer dagen het boek ‘Alleszonder controle’ en zal tijdens het congres ingaan op de vraag: hoe ga je als manager in moeilijke economische tijden om met controle en overlevingsstrategieën?

Twintig november belooft een levendige dag te worden, want iedere spreker gaat na zijn presentatie in discussie met de ‘Examencommissie’ die bestaat uit Piet Blom (ABA), Johan Grünfeld (Widlak) en Frank de Munck (Louwman & Parqui). Dagvoorzitter is Carlo Brantsen, hoofdredacteur van Carros Magazine.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.