Saab Import krijgt nieuwe directeur

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Bruijn kent het bedrijf al door en door: hij trad als twintigjarige in dienst op de afdeling garantie en klachten. Sinds tien jaar is hij directeur sales en marketing. Karl Wevers gaat niet achter de geraniums zitten. Hij wordt director business development bij de Kroymans Corporation, waarvan A.I.M. deel uitmaakt. In die functie zal Wevers zich met name inzetten voor de verdere uitbouw van de automotive activiteiten, waarbij onder meer gedacht kan worden aan de positie van Cadillac. Een concreet voorbeeld van dit voornemen is een tweetal dealerbedrijven voor Saab en Cadillac die Kroymans in Düsseldorf gaat neerzetten. Overigens krijgt Wevers een stevige kluif: tijdens een perslunch gisteren kondigde Kroymans’ CEO Ton van Soest aan de huidige jaaromzet van de Kroymans Corporation van 1 miljard euro uit te bouwen via 1,5 miljard in 2003 tot 2,5 miljard euro in 2005.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Saab Import krijgt nieuwe directeur | Automotive Online

Saab Import krijgt nieuwe directeur

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Bruijn kent het bedrijf al door en door: hij trad als twintigjarige in dienst op de afdeling garantie en klachten. Sinds tien jaar is hij directeur sales en marketing. Karl Wevers gaat niet achter de geraniums zitten. Hij wordt director business development bij de Kroymans Corporation, waarvan A.I.M. deel uitmaakt. In die functie zal Wevers zich met name inzetten voor de verdere uitbouw van de automotive activiteiten, waarbij onder meer gedacht kan worden aan de positie van Cadillac. Een concreet voorbeeld van dit voornemen is een tweetal dealerbedrijven voor Saab en Cadillac die Kroymans in Düsseldorf gaat neerzetten. Overigens krijgt Wevers een stevige kluif: tijdens een perslunch gisteren kondigde Kroymans’ CEO Ton van Soest aan de huidige jaaromzet van de Kroymans Corporation van 1 miljard euro uit te bouwen via 1,5 miljard in 2003 tot 2,5 miljard euro in 2005.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.