Jackpot voor Emwe

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor nieuwe trucks geldt die maatregel meteen, trucks die al op de weg zijn moeten uiterlijk in 2003 van een dode-hoekspiegel zijn voorzien. “Eindelijk”, stelde directeur Thomas Weijerman van Emwe vast.
Emwe is een van de importeurs-distributeurs die een dode-hoekspiegel in hun programma hebben. “Er bestaat al enige tijd een subsidieregeling van vijftig procent op de aankoopprijs, maar daar werd slechts mondjesmaat gebruik van gemaakt. Dat zal nu wel veranderen.” In 2000 hebben zich 5.268 ongelukken met rechtsafslaande vrachtwagens voorgedaan, waarbij 33 doden en 147 zwaar gewonden zijn gevallen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jackpot voor Emwe | Automotive Online

Jackpot voor Emwe

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor nieuwe trucks geldt die maatregel meteen, trucks die al op de weg zijn moeten uiterlijk in 2003 van een dode-hoekspiegel zijn voorzien. “Eindelijk”, stelde directeur Thomas Weijerman van Emwe vast.
Emwe is een van de importeurs-distributeurs die een dode-hoekspiegel in hun programma hebben. “Er bestaat al enige tijd een subsidieregeling van vijftig procent op de aankoopprijs, maar daar werd slechts mondjesmaat gebruik van gemaakt. Dat zal nu wel veranderen.” In 2000 hebben zich 5.268 ongelukken met rechtsafslaande vrachtwagens voorgedaan, waarbij 33 doden en 147 zwaar gewonden zijn gevallen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.