Occasionprogramma Skoda

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovendien verwacht Skoda een heel forse verdere stijging van de nieuwverkopen: tussen nu en 2003 zou het marktaandeel groeien van ruim 0,9% tot 2%. Om de dealers te helpen de groeiende voorraad inruilauto’s kwijt te raken, start importeur Pon Mobiel 1 januari a.s. het Garant Auto-programma, met onder meer de ‘zekerheden’ van twaalf maanden garantie en (tijdens de garantieperiode) een vervangende auto bij storing of een technisch gebrek. Het programma strekt zich uit over occasions van alle merken die jonger zijn dan vijf jaar met een prijs vanaf 7.500 gulden en een kilometrage tot 150.000 km.
In januari starten de eerste vijf Skoda-dealers met het programma, medio 2002 moeten alle 35 regiodealers eraan deelnemen. De Garant Auto dealer moet o.m. een ATS-licentie hebben en een programma voor het technisch prepareren van de auto. De importeur biedt een coachingsprogramma aan waarin aandacht wordt besteed aan inkoop, preparatie, presentatie, verkoop, voorraadbeheer, opknapkosten, organisatie van het dealerbedrijf, business management en marketing.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Occasionprogramma Skoda | Automotive Online

Occasionprogramma Skoda

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovendien verwacht Skoda een heel forse verdere stijging van de nieuwverkopen: tussen nu en 2003 zou het marktaandeel groeien van ruim 0,9% tot 2%. Om de dealers te helpen de groeiende voorraad inruilauto’s kwijt te raken, start importeur Pon Mobiel 1 januari a.s. het Garant Auto-programma, met onder meer de ‘zekerheden’ van twaalf maanden garantie en (tijdens de garantieperiode) een vervangende auto bij storing of een technisch gebrek. Het programma strekt zich uit over occasions van alle merken die jonger zijn dan vijf jaar met een prijs vanaf 7.500 gulden en een kilometrage tot 150.000 km.
In januari starten de eerste vijf Skoda-dealers met het programma, medio 2002 moeten alle 35 regiodealers eraan deelnemen. De Garant Auto dealer moet o.m. een ATS-licentie hebben en een programma voor het technisch prepareren van de auto. De importeur biedt een coachingsprogramma aan waarin aandacht wordt besteed aan inkoop, preparatie, presentatie, verkoop, voorraadbeheer, opknapkosten, organisatie van het dealerbedrijf, business management en marketing.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.