Polk lijft Mitac in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Britse Mitac is gespecialiseerd in training en consultancy, vooral op het gebied van gebruikte auto’s, en is in Nederland actief voor een achttal importeurs. Polk, dat niet lang geleden ook al T.U.P overnam, heeft onder andere loyaliteitsprogramma’s, prestatie- en marktanalysesystemen, netwerkplanning en ‘mapping services’ in zijn productenpakket. In Nederland is Polk kort geleden nog in het nieuws gekomen door het contract dat met RDC Datacentrum is afgesloten over de visualisering van de C-statistieken.
De twee bedrijven blijven vooralsnog onder de eigen naam opereren. Wel is het de bedoeling dat er op het gebied van accountmanagement schaalvoordelen behaald zullen gaan worden. Zo hoopt Willemsen via het bestand van Mitac ook meer klanten voor Polk te kunnen werven. De beide bedrijven hebben in Nederland geen gedeelde klanten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.