Van Heck naar Polen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Motoprofil is in Polen nummer drie of vier in de onderdelenmarkt en heeft bij een huidige omzet van 35 miljoen gulden volgens Roggeveen een fors groeipotentieel. “Polen heeft op een bevolking van veertig miljoen mensen acht miljoen auto’s. Voor de helft zijn dat nog communistische Fiats en Skoda’s, maar dat verandert snel: vorig jaar werden er 750 duizend nieuwe auto’s verkocht.”
Van Heck heeft een optie om voor 1 januari 2003 zijn aandeel in Motoprofil te vergroten tot 50%. De Schiedamse onderneming is al in meerdere Oost-Europese landen (het voormalige Oost-Duitsland en Tsjechië) actief.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Heck naar Polen | Automotive Online

Van Heck naar Polen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Motoprofil is in Polen nummer drie of vier in de onderdelenmarkt en heeft bij een huidige omzet van 35 miljoen gulden volgens Roggeveen een fors groeipotentieel. “Polen heeft op een bevolking van veertig miljoen mensen acht miljoen auto’s. Voor de helft zijn dat nog communistische Fiats en Skoda’s, maar dat verandert snel: vorig jaar werden er 750 duizend nieuwe auto’s verkocht.”
Van Heck heeft een optie om voor 1 januari 2003 zijn aandeel in Motoprofil te vergroten tot 50%. De Schiedamse onderneming is al in meerdere Oost-Europese landen (het voormalige Oost-Duitsland en Tsjechië) actief.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.