CarWars in Engeland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het populairste model, de Vauxhall Astra, wordt maar liefst 9% goedkoper. GM-Vauxhall biedt naast drie jaar (of 100.000 km) garantie ook een gratis ‘AA breakdown assistance’, vergelijkbaar met onze Wegenwacht. Gedurende die periode kan de automobilist ook aanspraak maken op een gratis leenauto wanneer z’n auto langer dan 24 uur niet kan rijden door het uitvoeren van garantie-werkzaamheden. Nick Reilly, managing director van GM in het United Kingdom, benadrukte dat Vauxhall daarmee het aanbod van Ford overtreft.
Gelijktijdig kondigde Nick Reilly ook aan dat Vauxhall vanaf 9 november haar personenauto’s via het Internet zal aanbieden met extra kortingen vergeleken bij de klassieke showroom-verkoop. Reilly claimde dat GM-Vauxhall daarmee de eerste autofabrikant is die haar volledige assortiment via Internet rechtstreeks aanbiedt aan de consument.
Met deze start van CarWars lijkt in Engeland de geest uit de fles te zijn. Andere autofabrikanten zullen de nummers 1 en 2 van de markt moeten volgen om hun positie zeker te stellen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.