Aldoc op internet met onderdelensysteem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het communicatiesysteem wordt een tegenhanger van Auto-XS, een vergelijkbaar initiatief van circa vijftien Nederlandse onderdelenimporteurs dat met de verwachte toetreding van marktleider Van Heck als aandeelhouder aan kracht wint. De concurrentie op dit terrein zal nog versterkt worden door het tijdens Automechanika aangekondigde internet-communicatiesysteem TecCom, een Europees initiatief dat ondersteund wordt door twintig onderdelenfabrikanten.
Zie voor meer informatie over Aldoc.net Automotive nummer 17, die 14 september verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Aldoc op internet met onderdelensysteem | Automotive Online

Aldoc op internet met onderdelensysteem

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het communicatiesysteem wordt een tegenhanger van Auto-XS, een vergelijkbaar initiatief van circa vijftien Nederlandse onderdelenimporteurs dat met de verwachte toetreding van marktleider Van Heck als aandeelhouder aan kracht wint. De concurrentie op dit terrein zal nog versterkt worden door het tijdens Automechanika aangekondigde internet-communicatiesysteem TecCom, een Europees initiatief dat ondersteund wordt door twintig onderdelenfabrikanten.
Zie voor meer informatie over Aldoc.net Automotive nummer 17, die 14 september verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.