Ford lanceert universeel onderdelenmerk Omnicraft

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Onder de naam Omnicraft worden in eerste instantie de tweeduizend meestgebruikte onderdelen zoals oliefilters, remblokken, remschijven, startmotoren en dynamo’s geïntroduceerd. De komende maanden breidt Ford het assortiment uit met onder andere luchtfilters, interieurfilters, hoofdremcilinders en wielnaven.

Ford-dealers kunnen ook leverancier van Omnicraft-onderdelen worden voor andere bedrijven, zoals universele werkplaatsen en wagenparkbeheerders.

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.