Kuijpers treedt toe tot management CSW

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kuijpers was voorheen werkzaam als salesmanager bij DTG. Kuijpers zal zich bij CSW richten op het verbeteren en herstructureren van de serviceverlening van het softwarebedrijf. Programmeur Erwik Wieberdink zal zich toeleggen op de technische doorontwikkeling van de software.

Onder de door te voeren herstructurering van de dienstverlening vallen onder andere het investeren in een effectievere helpdesk, het verbeteren van de stabiliteit van de softwarepakketten en zorgen voor “kortere lijnen naar de klant”, bijvoorbeeld door het organiseren van klantavonden, het verhogen van het aantal klantbezoeken en het opzetten van een trainingsprogramma voor de software.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kuijpers treedt toe tot management CSW | Automotive Online

Kuijpers treedt toe tot management CSW

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kuijpers was voorheen werkzaam als salesmanager bij DTG. Kuijpers zal zich bij CSW richten op het verbeteren en herstructureren van de serviceverlening van het softwarebedrijf. Programmeur Erwik Wieberdink zal zich toeleggen op de technische doorontwikkeling van de software.

Onder de door te voeren herstructurering van de dienstverlening vallen onder andere het investeren in een effectievere helpdesk, het verbeteren van de stabiliteit van de softwarepakketten en zorgen voor “kortere lijnen naar de klant”, bijvoorbeeld door het organiseren van klantavonden, het verhogen van het aantal klantbezoeken en het opzetten van een trainingsprogramma voor de software.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.