Vijfklapper voor inkoopgrootmacht 1Parts

Redactie Redactie
• Laatste update:

1Parts is een samenwerkingsverband tussen ADI en de buitenlandse onderdelenorganisaties Pronto en Federated (beide met hoofdkantoor in de VS). “Via 1Parts vergroten we het inkoopvolume nog verder”, aldus Henk Kromhout van AD Benelux, dat onderdeel uitmaakt van het ADI-netwerk. “Wij hebben een sterke positie in Europa, Pronto en Federated hebben een soortgelijke positie in Amerika. Dat betekent naast het vergroten van het inkoopvolume dat we ook kennis en data uitwisselen; wij leren van de Amerikaanse markt, zij van de onze. En voor de leveranciers is 1Parts een goede manier om de plas over te steken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Vijfklapper voor inkoopgrootmacht 1Parts | Automotive Online

Vijfklapper voor inkoopgrootmacht 1Parts

Redactie Redactie
• Laatste update:

1Parts is een samenwerkingsverband tussen ADI en de buitenlandse onderdelenorganisaties Pronto en Federated (beide met hoofdkantoor in de VS). “Via 1Parts vergroten we het inkoopvolume nog verder”, aldus Henk Kromhout van AD Benelux, dat onderdeel uitmaakt van het ADI-netwerk. “Wij hebben een sterke positie in Europa, Pronto en Federated hebben een soortgelijke positie in Amerika. Dat betekent naast het vergroten van het inkoopvolume dat we ook kennis en data uitwisselen; wij leren van de Amerikaanse markt, zij van de onze. En voor de leveranciers is 1Parts een goede manier om de plas over te steken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.