Halfords in de etalage

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Halfords heeft een te beperkte omvang binnen onze portfolio om als zelfstandige sector voort te zetten”, vertelt Frank de Moor, ceo van de Macintosh Retail Group. “Dat is jammer want het is een mooie onderneming met een unieke winkelformule.”

De moedermaatschappij zoekt een koper die de groei en continuïteit kan waarborgen van de retailer van auto- en fietsaccessoires. In Nederland heeft Halfords 143 winkels, in België 7. Het bedrijf draaide in 2010 105 miljoen euro omzet en een bedrijfsresutlaat van 1 miljoen.

In september kunnen geïnteresseerde partijen biedingen uitbrengen. De verkoop zal naar verwachting voor het einde van dit jaar worden afgerond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.