Stokvis leverancier aircoapparatuur Robinair

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stokvis-directeur Arian van den Berg verwacht met Robinair goed in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar door autofabrikanten gehomologeerde apparatuur. “Robinair is getest en goedgekeurd door bijna alle grote autofabrikanten.” De regiomanager aftermarket voor de Benelux bij SPX (fabrikant van het merk Robinair) bevestigt dat Stokvis exclusief distributeur is geworden.

Robinair levert aircoservice-machines voor zowel het koudemiddel R134a als het nieuwe koudemiddel R1234yf. 

Stokvis was al distributeur van Dometic-Waeco apparatuur. “Dit merk blijven we ook verkopen en servicen”, zegt Van den Berg.

Explora
Bij de andere Robinair leverancier Explora was men nog niet op de hoogte van de aanstelling van Stokvis. Explora startte vorige maand, naast de levering van Robinair apparatuur ook met de levering van Ecotechnics airco-equipment voor Peugeot, Renault en Citroën.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stokvis leverancier aircoapparatuur Robinair | Automotive Online

Stokvis leverancier aircoapparatuur Robinair

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stokvis-directeur Arian van den Berg verwacht met Robinair goed in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar door autofabrikanten gehomologeerde apparatuur. “Robinair is getest en goedgekeurd door bijna alle grote autofabrikanten.” De regiomanager aftermarket voor de Benelux bij SPX (fabrikant van het merk Robinair) bevestigt dat Stokvis exclusief distributeur is geworden.

Robinair levert aircoservice-machines voor zowel het koudemiddel R134a als het nieuwe koudemiddel R1234yf. 

Stokvis was al distributeur van Dometic-Waeco apparatuur. “Dit merk blijven we ook verkopen en servicen”, zegt Van den Berg.

Explora
Bij de andere Robinair leverancier Explora was men nog niet op de hoogte van de aanstelling van Stokvis. Explora startte vorige maand, naast de levering van Robinair apparatuur ook met de levering van Ecotechnics airco-equipment voor Peugeot, Renault en Citroën.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.