Autec-VLT Huisshow van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eind vorig jaar hield Autec-VLT ook al een huisshow. Die is goed bevallen, zegt directeur Theo van Leeuwen. “Daarom hebben we besloten om er dit jaar weer een te houden. Nu de AutovakRAI niet doorgaat, is dit een goede alternatieve manier om onze producten aan bestaande en potentiële klanten te tonen. Juist in deze tijden is het belangrijk te investeren in de werkplaats, want daar wordt nu het onderscheid gemaakt.”

De huisshow is tot en met 25 april.

Voor meer informatie: www.autec-vlt.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.