Kwik-Fit directeur: dealers raken winterbanden weer kwijt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op termijn kan het niet anders dan dat het aantal werkplaatsen afneemt, stelt Post. “De krimpende aftersalesmarkt zal leiden tot bedrijfssluitingen, al verwacht ik niet dat dit op korte termijn gebeurt.” Post hoopt dan ook op een stevige winter. “Dat zou voor heel de markt goed zijn.” Hij denkt niet dat dealers het marktaandeel dat ze veroverd hebben tijdens de winterbandenhausse in 2010, kunnen behouden. “Ik denk dat dit een kortdurende opleving betreft.”

Topmanagers
In de serie De Bestuurdersstoel wordt tien weken lang elke week een topmanager uit de branche aan de tand gevoeld door journalisten van Automotive en Autokompas, te weten Luberto van Buiten, Jelle Heidstra en Bart Kuijpers. Het programma wordt mogelijk gemaakt door onderdelenleverancier Doyen Auto en informatieleverancier Buitenhuis Automotive. Bekijk het programma hieronder. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.