Bebelaar in RvA Duurzaam Repareren

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Raad van Advies bestaat verder uit Tim Coronel en Hans van der Bruggen (RDW). Bebelaar vertegenwoordigt Duurzaam Repareren in de autobranche. Coronel is ambassadeur voor de consumenten en Van der Bruggen is de schakel naar de overheid.

Eind vorig jaar ging stichting Duurzaam Repareren van start. De organisatie wil onafhankelijke duurzaamheidscertificaten afgeven aan bedrijven in de autobranche. Daarvoor startte het een pilot met The Alwaysbemobile Company. Eind mei wordt de pilot afgerond en de inhoud van de normering bekend gemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.