Winst Berner-groep met 75% toegenomen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De van origine Duitse Berner-groep levert internationaal kleine verbruiksmaterialen en gereedschappen voor onder meer de bouw en automotive. Het Nederlandse kantoor, Berner Produkten, is gevestigd in Landgraaf.

Dit boekjaar verwacht de Berner-groep de groei door te zetten. “Wanneer de onderliggende economische omstandigheden positief blijven, zullen we de 1 miljard euro-barrière doorbreken in de loop van het huidige fiscale jaar,” aldus Berner-ceo Jörn Werner.

Het bedrijf neemt dit jaar extra personeel aan, het werknemersbestand zal met tien procent groeien. Verder wordt er 11 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding van het logistiek centrum in Oostenrijk van waaruit de verkopen voor Zuidoost-Europa worden gedistribueerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.