Veam neemt Oosterlaar in Raalte over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle personeelsleden van Oosterlaar gaan mee naar Veam. Directeur-eigenaar Leo Oosterlaar verkoopt al zijn aandelen. Hij blijft nauw betrokken bij de overdracht, maar zal daarna afstand nemen van het bedrijf.

Verschrikkelijk goed
Als het aan Gerrit Veenstra, directeur-eigenaar van Veam, ligt, gaan de medewerkers van Oosterlaar gewoon door met waar ze mee bezig waren. “Daar zijn ze namelijk verschrikkelijk goed in. Wel gaan we het bedrijf naar een hoger niveau brengen, vooral op het gebied van automatisering. Oosterlaar is al aangesloten op Mijngrossier.nl, maar de diensten worden uitgebreid, onder meer met een bandenwebshop. Verder krijgt het bedrijf een website, die had het nog niet.”

Op korte termijn staat er voor Veam geen verdere uitbreiding op de agenda. “We gaan eerst deze overname goed op de rails zetten. Daar gaat zeker een aantal maanden overheen. Daarna zien we weer verder”, aldus Veenstra.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Veam neemt Oosterlaar in Raalte over | Automotive Online

Veam neemt Oosterlaar in Raalte over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle personeelsleden van Oosterlaar gaan mee naar Veam. Directeur-eigenaar Leo Oosterlaar verkoopt al zijn aandelen. Hij blijft nauw betrokken bij de overdracht, maar zal daarna afstand nemen van het bedrijf.

Verschrikkelijk goed
Als het aan Gerrit Veenstra, directeur-eigenaar van Veam, ligt, gaan de medewerkers van Oosterlaar gewoon door met waar ze mee bezig waren. “Daar zijn ze namelijk verschrikkelijk goed in. Wel gaan we het bedrijf naar een hoger niveau brengen, vooral op het gebied van automatisering. Oosterlaar is al aangesloten op Mijngrossier.nl, maar de diensten worden uitgebreid, onder meer met een bandenwebshop. Verder krijgt het bedrijf een website, die had het nog niet.”

Op korte termijn staat er voor Veam geen verdere uitbreiding op de agenda. “We gaan eerst deze overname goed op de rails zetten. Daar gaat zeker een aantal maanden overheen. Daarna zien we weer verder”, aldus Veenstra.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.