USN Centuri start extra daglevering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf heeft drie extra chauffeurs aangenomen en een coördinator die onder meer de routes plant. “We werken met tactische routes”, legt woordvoerder Richard van Schie van USN Centuri uit. “We beleveren vanuit ons centrale hoofdkantoor in Harderwijk en rijden eerst naar de grootste filialen. Kleinere filialen die later op de route liggen, kunnen hun bestelling ook na half elf nog indienen. Als we die onderdelen bij een grotere vestiging nog kunnen oppikken, hebben ze ze alsnog voor drie uur in huis.”

Volgens Van Schie was er behoefte aan een extra levering. “Sinds februari zijn we meer korting gaan geven op katalysatoren, waardoor de vraag sterk toenam. We willen dat onze filialen die ook kunnen leveren, zodat klanten niet elders gaan shoppen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

USN Centuri start extra daglevering | Automotive Online

USN Centuri start extra daglevering

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf heeft drie extra chauffeurs aangenomen en een coördinator die onder meer de routes plant. “We werken met tactische routes”, legt woordvoerder Richard van Schie van USN Centuri uit. “We beleveren vanuit ons centrale hoofdkantoor in Harderwijk en rijden eerst naar de grootste filialen. Kleinere filialen die later op de route liggen, kunnen hun bestelling ook na half elf nog indienen. Als we die onderdelen bij een grotere vestiging nog kunnen oppikken, hebben ze ze alsnog voor drie uur in huis.”

Volgens Van Schie was er behoefte aan een extra levering. “Sinds februari zijn we meer korting gaan geven op katalysatoren, waardoor de vraag sterk toenam. We willen dat onze filialen die ook kunnen leveren, zodat klanten niet elders gaan shoppen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.