De Elzen sluit zich aan bij Brezan

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Brezan Automaterialen heeft in Boxmeer en Venray een witte vlek ingevuld met een ondernemer die bewezen heeft een uitstekende partner te zijn voor ons”, aldus Peter-Jan Stormmesand, directeur van Brezan Automaterialen.

Volgens Rob van de Elzen zijn er twee belangrijke redenen om franchisenemer te worden. “Ten eerste kunnen we zo terug in het aantal leveranciers. Nu werken we met vijf grotere partijen (waaronder Kühne, Motorparts en Havam – red) en zo`n tien kleinere. Brezan kan bijna al onze lijnen leveren.”

Een tweede reden is de vergaande automatisering in de aftermarket. “Het is voor ons als relatief kleine grossier een kostbare gelegenheid om een eigen bestelplatform te bouwen. Garagebedrijven hoeven straks alleen nog op kentekenniveau een werkorder in te voeren en dan volgt er automatisch een bestelling.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De Elzen sluit zich aan bij Brezan | Automotive Online

De Elzen sluit zich aan bij Brezan

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Brezan Automaterialen heeft in Boxmeer en Venray een witte vlek ingevuld met een ondernemer die bewezen heeft een uitstekende partner te zijn voor ons”, aldus Peter-Jan Stormmesand, directeur van Brezan Automaterialen.

Volgens Rob van de Elzen zijn er twee belangrijke redenen om franchisenemer te worden. “Ten eerste kunnen we zo terug in het aantal leveranciers. Nu werken we met vijf grotere partijen (waaronder Kühne, Motorparts en Havam – red) en zo`n tien kleinere. Brezan kan bijna al onze lijnen leveren.”

Een tweede reden is de vergaande automatisering in de aftermarket. “Het is voor ons als relatief kleine grossier een kostbare gelegenheid om een eigen bestelplatform te bouwen. Garagebedrijven hoeven straks alleen nog op kentekenniveau een werkorder in te voeren en dan volgt er automatisch een bestelling.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.