Michelin verlaagt én verhoogt prijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de praktijk is er voorlopig echter iets anders gebeurd. Uit een prijsvergelijking blijkt dat Michelin in Nederland zijn bruto prijzen op 1 januari dit jaar heeft verlaagd, met ongeveer een half procent. Bovendien voert Michelin deze maand een kortingsactie – met een extra korting voor inkopende partijen die oploopt tot 6% van de bruto prijs. Dezer dagen viel er opnieuw een persbericht van Michelin in de postvakjes van de journalisten. Met een nadere uitleg over de prijsverhogingen. Die zullen voor personenautobanden tot 3,5% zijn, voor bedrijfswagenbanden tot 4% en voor landbouwbanden rond 4%. De prijsverhogingen zullen volgens Michelin in het eerste halfjaar worden doorgevoerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.