Vege Motoren stuurt personeel naar huis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gedwongen verlof werd gegeven ‘in afwachting van verdere ontwikkelingen’. Het bedrijf zou surseance van betaling hebben aangevraagd. Er is echter niemand bereikbaar voor commentaar. Vege Holding – wereldwijd een van de grootste producenten van gereviseerde motoren, cilinderkoppen, brandstofpompen, transmissies en turbo’s – zegt dat het op geen enkele wijze bij de zaak betrokken is. “Vege Motoren B.V. maakt sinds begin van dit jaar geen deel meer uit van Vege Holding.” De holding zegt te kunnen blijven leveren dankzij productiefaciliteiten in Tunesië, Mexico en de Verenigde Staten. Vege Motoren zou niet meer zijn dan “een van de onafhankelijke toeleveranciers van Vege Holding”. Vege Motoren verkeert volgens een insider al langere tijd in problemen, mede doordat de markt voor revisiemotoren op het ogenblik niet goed is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Vege Motoren stuurt personeel naar huis | Automotive Online

Vege Motoren stuurt personeel naar huis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gedwongen verlof werd gegeven ‘in afwachting van verdere ontwikkelingen’. Het bedrijf zou surseance van betaling hebben aangevraagd. Er is echter niemand bereikbaar voor commentaar. Vege Holding – wereldwijd een van de grootste producenten van gereviseerde motoren, cilinderkoppen, brandstofpompen, transmissies en turbo’s – zegt dat het op geen enkele wijze bij de zaak betrokken is. “Vege Motoren B.V. maakt sinds begin van dit jaar geen deel meer uit van Vege Holding.” De holding zegt te kunnen blijven leveren dankzij productiefaciliteiten in Tunesië, Mexico en de Verenigde Staten. Vege Motoren zou niet meer zijn dan “een van de onafhankelijke toeleveranciers van Vege Holding”. Vege Motoren verkeert volgens een insider al langere tijd in problemen, mede doordat de markt voor revisiemotoren op het ogenblik niet goed is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.