Athlon start eigen onderhoudsconcept

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Veel leaserijders ervaren het als vervelend om voor verschillende werkzaamheden aan de leaseauto meerdere afspraken te moeten maken", zegt Kurstjens. "Als de klant nu de leaseauto brengt voor onderhoud, zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld een ruitschade of vervanging van banden meteen wordt meegenomen.”

Volgens Kurstjens, operationeel directeur van Athlon Car Lease, wordt er geen enkel bedrijf – dealer noch universeel – uitgesloten van deelname aan het concept. “We willen zeker geen formules afschrikken. Niet iedereen is bereid om onze naam groot op de gevel te voeren, en van dealers kun je moeilijk verwachten dat ze de lichtbak van hun merk verwijderen. Je kunt het zien als een netwerk van preferred suppliers. De manier waarop ze dat vervolgens uiten is per bedrijf verschillend. Ze moeten uiteraard wel aan onze voorwaarden voldoen. Welke criteria dat zijn, dat onderzoeken we nu in Lisserbroek. Daar bieden we bijvoorbeeld haal- en brengservice. We streven zo continu naar verbetering van de dienstverlening.” Voor de bestaande leveranciers verandert er op korte termijn niets. “Wat er op langere termijn gebeurt, zal deze pilot mede uitwijzen.”

De eerste vestiging van het nieuwe concept is van ondernemer Frank Beelen in Lisserbroek; voorheen bestierde hij in hetzelfde pand de formule ABC Autoservice.

(geüpdate op 15/04 9:34)

Athlon start eigen onderhoudsconcept | Automotive Online

Athlon start eigen onderhoudsconcept

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Veel leaserijders ervaren het als vervelend om voor verschillende werkzaamheden aan de leaseauto meerdere afspraken te moeten maken", zegt Kurstjens. "Als de klant nu de leaseauto brengt voor onderhoud, zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld een ruitschade of vervanging van banden meteen wordt meegenomen.”

Volgens Kurstjens, operationeel directeur van Athlon Car Lease, wordt er geen enkel bedrijf – dealer noch universeel – uitgesloten van deelname aan het concept. “We willen zeker geen formules afschrikken. Niet iedereen is bereid om onze naam groot op de gevel te voeren, en van dealers kun je moeilijk verwachten dat ze de lichtbak van hun merk verwijderen. Je kunt het zien als een netwerk van preferred suppliers. De manier waarop ze dat vervolgens uiten is per bedrijf verschillend. Ze moeten uiteraard wel aan onze voorwaarden voldoen. Welke criteria dat zijn, dat onderzoeken we nu in Lisserbroek. Daar bieden we bijvoorbeeld haal- en brengservice. We streven zo continu naar verbetering van de dienstverlening.” Voor de bestaande leveranciers verandert er op korte termijn niets. “Wat er op langere termijn gebeurt, zal deze pilot mede uitwijzen.”

De eerste vestiging van het nieuwe concept is van ondernemer Frank Beelen in Lisserbroek; voorheen bestierde hij in hetzelfde pand de formule ABC Autoservice.

(geüpdate op 15/04 9:34)