Tóch APK-campagne van Bovag/RAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Want zij vermoeden dat dit kabinet zijn 4-2-2-plannen alsnog in een voorstel gaat gieten, en dat dat voorstel dan door het volgende kabinet naar de Kamer wordt gestuurd. Bovendien: de verkiezingstijd is altijd een goed moment om politici aan je te binden, nietwaar?
Dus werd gisteren bij een keuringstation in Hilvarenbeek het startschot gegeven voor de samen met 3VO georganiseerde campagne. De organisatoren hadden PvdA-Kamerlid Lia Roelf meegenomen, die ter plekke liet weten dat haar partij aan de kant van de brancheorganisaties staat. “Naar ik heb begrepen zien mensen de APK ook niet als last, maar als noodzaak”, aldus het Kamerlid. Of dat juist is, is overigens nog maar de vraag: bij een enquête die AutoWeek hield onder zijn lezers, liet 70,5% van de ruim 3.070 mensen die hun stem uitbrachten weten liever naar een lagere frequentie te gaan.