Bugatti vertrekt uit Leusden en vestigt zich in Rotterdam

Bugatti • Bij Carport Rotterdam deelt Bugatti de ruimte met het elektrische performance-merk Rimac.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Pon).

Bugatti heeft na twaalf jaar het Koopmanshuis in Leusden verlaten. Het bedrijf is verhuisd naar Carport Rotterdam. Dit meldt Pon Luxury & Performance Cars in een persbericht.

Bugatti Rotterdam is nu de nieuwe locatie voor de verkoop en service van het Franse sportwagenmerk in Nederland. Bij Carport Rotterdam deelt Bugatti de ruimte met het elektrische performance-merk Rimac, waarmee Bugatti inmiddels samenwerkt middels een joint-venture. De nieuwe showroom biedt plaats aan de Chiron en Veyron en beschikt over een configuratieruimte voor klanten. Op de begane grond is een werkplaats ingericht voor onderhoud.

Pon Luxury & Performance Cars is sinds 2012 de exclusieve distributeur van Bugatti in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.