Oud-directeur en eigenaar Autobedrijf Van der Wal overleden

Personen • Hans van der Wal is 86 jaar geworden.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Johannes van der Wal. (Foto: Van der Wal. )

Dinsdag 25 april is Hans van der Wal overleden. Van der Wal was oud-directeur en eigenaar van Autobedrijf Van der Wal en Zonen.

“Hans was de rustige kracht achter Autobedrijf Van der Wal”, schrijft de directie van het autobedrijf in een verklaring. “Zijn vriendelijke, betrouwbare en transparante karakter maakte hem een unieke en gerespecteerde man in de autowereld.”

Autobedrijf Van der Wal en Zonen in het Zuid-Hollandse Langerak werd in 1918 opgericht en groeide uit tot een van de grootste handelsbedrijven van het land en hofleverancier. “Wij zijn dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en warme persoonlijkheid. We zullen zijn nalatenschap eren door zijn waarden voort te zetten binnen ons autobedrijf”, besluit het autobedrijf.

Oud-directeur en eigenaar Autobedrijf Van der Wal overleden | Automotive Online

Oud-directeur en eigenaar Autobedrijf Van der Wal overleden

Personen • Hans van der Wal is 86 jaar geworden.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Johannes van der Wal. (Foto: Van der Wal. )

Dinsdag 25 april is Hans van der Wal overleden. Van der Wal was oud-directeur en eigenaar van Autobedrijf Van der Wal en Zonen.

“Hans was de rustige kracht achter Autobedrijf Van der Wal”, schrijft de directie van het autobedrijf in een verklaring. “Zijn vriendelijke, betrouwbare en transparante karakter maakte hem een unieke en gerespecteerde man in de autowereld.”

Autobedrijf Van der Wal en Zonen in het Zuid-Hollandse Langerak werd in 1918 opgericht en groeide uit tot een van de grootste handelsbedrijven van het land en hofleverancier. “Wij zijn dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en warme persoonlijkheid. We zullen zijn nalatenschap eren door zijn waarden voort te zetten binnen ons autobedrijf”, besluit het autobedrijf.