Klaas van der Wal overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Klaas van der Wal. (Foto: Van der Wal)

Zondag 4 december is Klaas van der Wal overleden. Van der Wal was de oud-directeur van Autobedrijf Van der Wal en Zonen. Hij is 56 geworden.

Van der Wal in Langerak groeide in de afgelopen decennia uit tot een van de grootste handelsbedrijven én hofleverancier van Nederland. Klaas van der Wal werkte 32 jaar voor het bedrijf. “Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet en ondernemingsgeest. Zijn markante karakter, durf en zakelijke instinct zullen voor altijd een voorbeeld blijven”, schrijft het bedrijf.

De uitvaart vond afgelopen weekend in besloten kring plaats.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Klaas van der Wal overleden | Automotive Online

Klaas van der Wal overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Klaas van der Wal. (Foto: Van der Wal)

Zondag 4 december is Klaas van der Wal overleden. Van der Wal was de oud-directeur van Autobedrijf Van der Wal en Zonen. Hij is 56 geworden.

Van der Wal in Langerak groeide in de afgelopen decennia uit tot een van de grootste handelsbedrijven én hofleverancier van Nederland. Klaas van der Wal werkte 32 jaar voor het bedrijf. “Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet en ondernemingsgeest. Zijn markante karakter, durf en zakelijke instinct zullen voor altijd een voorbeeld blijven”, schrijft het bedrijf.

De uitvaart vond afgelopen weekend in besloten kring plaats.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.