Van den Brug uitgeroepen tot Skoda-dealer van het Jaar

Skoda • De dealer wint de prijs in het jaar dat het bedrijf zijn 100-jarige bestaan viert.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Van den Brug is Skoda-dealer van het Jaar
Bij de edities van 2022 en 2021 was Van den Brug goed voor de tweede plaats. (Foto: Skoda)

Van den Brug, met vestigingen in Heerenveen, Sneek, Drachten en Buitenpost, is uitgeroepen tot Skoda-dealer van het Jaar 2023. In het jaar dat het bedrijf zijn 100-jarige bestaan viert, mag Van den Brug zich de beste Skoda-dealer van Nederland noemen. Dat maakt Skoda bekend.

De tweede plaats was voor Maas Autogroep, gevolgd door Ames Autobedrijf op de derde plek. Bij de edities van 2022 en 2021 was Van den Brug goed voor de tweede plaats. Om dealers te stimuleren en motiveren om alles uit de kast te halen voor klanten, reikt Skoda jaarlijks de Dealer van het Jaar-awards uit op basis van diverse criteria.

Financieel gezondste Dealerholding

Vorige week werd Van den Brug tijdens het Dealerholding Seminar van AM uitgeroepen tot de financieel gezondste Dealerholding van dit jaar. Een uitgebreid interview met Hans van den Brug is te lezen in de Automotive Dealerholding Top 60, die vanaf nu hier te bestellen is.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.

Van den Brug uitgeroepen tot Skoda-dealer van het Jaar | Automotive Online

Van den Brug uitgeroepen tot Skoda-dealer van het Jaar

Skoda • De dealer wint de prijs in het jaar dat het bedrijf zijn 100-jarige bestaan viert.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Van den Brug is Skoda-dealer van het Jaar
Bij de edities van 2022 en 2021 was Van den Brug goed voor de tweede plaats. (Foto: Skoda)

Van den Brug, met vestigingen in Heerenveen, Sneek, Drachten en Buitenpost, is uitgeroepen tot Skoda-dealer van het Jaar 2023. In het jaar dat het bedrijf zijn 100-jarige bestaan viert, mag Van den Brug zich de beste Skoda-dealer van Nederland noemen. Dat maakt Skoda bekend.

De tweede plaats was voor Maas Autogroep, gevolgd door Ames Autobedrijf op de derde plek. Bij de edities van 2022 en 2021 was Van den Brug goed voor de tweede plaats. Om dealers te stimuleren en motiveren om alles uit de kast te halen voor klanten, reikt Skoda jaarlijks de Dealer van het Jaar-awards uit op basis van diverse criteria.

Financieel gezondste Dealerholding

Vorige week werd Van den Brug tijdens het Dealerholding Seminar van AM uitgeroepen tot de financieel gezondste Dealerholding van dit jaar. Een uitgebreid interview met Hans van den Brug is te lezen in de Automotive Dealerholding Top 60, die vanaf nu hier te bestellen is.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.