‘Jaap Dik leerde de autobranche vliegen’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Armin Wirtz

  Mooi stuk. Herkenbaar ook. Ik mocht ook enkele jaren met Jaap bij Faktor werken. Inderdaad, hij was een leermeester. Op vele terreinen. Het zal mij altijd bijblijven, als ik in zijn plaats op vrijdagmiddag op interview moest in Limburg: ‘Ach jongen, wie ben jij dat je dit mag doen…?’ En dan die lachende ogen achter dat brilletje.

 • Rob Vermaat

  Jaap was voor mij iemand die op een voetstuk stond maar wel op een prettige manier.Galant rustig intelligent.wel bespraakt maar vooral altijd oprecht in je geïnteresseerd.
  Het was een voorrecht hem al 40 jaar (ook als vriend) te mogen kennen!!

Meer lezen over Jaap Dik

‘Jaap Dik leerde de autobranche vliegen’ | Automotive Online

‘Jaap Dik leerde de autobranche vliegen’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Armin Wirtz

  Mooi stuk. Herkenbaar ook. Ik mocht ook enkele jaren met Jaap bij Faktor werken. Inderdaad, hij was een leermeester. Op vele terreinen. Het zal mij altijd bijblijven, als ik in zijn plaats op vrijdagmiddag op interview moest in Limburg: ‘Ach jongen, wie ben jij dat je dit mag doen…?’ En dan die lachende ogen achter dat brilletje.

 • Rob Vermaat

  Jaap was voor mij iemand die op een voetstuk stond maar wel op een prettige manier.Galant rustig intelligent.wel bespraakt maar vooral altijd oprecht in je geïnteresseerd.
  Het was een voorrecht hem al 40 jaar (ook als vriend) te mogen kennen!!

Meer lezen over Jaap Dik