Toyota koploper bij klantentrouw; Mitsubishi-rijder meest ontrouw

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Lauris

  Het is niet verwonderlijk te noemen dat Toyota goed scoort met klantentrouwheid op de particuliere markt. Het merendeel van de Toyota-rijders zijn senioren die op hun oude dag er echt niet aan zitten te denken om een nieuwe wagen aan te schaffen.

 • BERT

  Het is naief om te beweren dat alleen senioren in Toyota’s rond rijden de kwalitijd van Toyota is al jaren bekend en het is dus niet zo verwonderlijk dat de klant dit merk zo trouw blijft,en trouwens de tegenwoordige “senior” heeft genoeg geld en levensverwachting om echt wel een nieuwe auto aan te schaffen.

Toyota koploper bij klantentrouw; Mitsubishi-rijder meest ontrouw | Automotive Online

Toyota koploper bij klantentrouw; Mitsubishi-rijder meest ontrouw

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Lauris

  Het is niet verwonderlijk te noemen dat Toyota goed scoort met klantentrouwheid op de particuliere markt. Het merendeel van de Toyota-rijders zijn senioren die op hun oude dag er echt niet aan zitten te denken om een nieuwe wagen aan te schaffen.

 • BERT

  Het is naief om te beweren dat alleen senioren in Toyota’s rond rijden de kwalitijd van Toyota is al jaren bekend en het is dus niet zo verwonderlijk dat de klant dit merk zo trouw blijft,en trouwens de tegenwoordige “senior” heeft genoeg geld en levensverwachting om echt wel een nieuwe auto aan te schaffen.