NADA 2019 in San Francisco

Het congres van de Amerikaanse National Automobile Dealer Association (NADA) staat bekend om zijn sprekers van topniveau en de Expo waar grote dienstverleners en leveranciers hun nieuwste producten, concepten en diensten laten zien. Volgend jaar vindt het evenement plaats in San Francisco, van 23-28 januari 2019. De reis is primair bedoeld om kennis en inspiratie op te doen, deelnemers kunnen kiezen uit talloze workshops en interessante sprekers en een bezoek brengen aan de Expo.

Maar uiteraard nemen we ook de tijd om de omgeving te verkennen. San Francisco is bekend van onder meer Alcatraz, zijn steile heuvels en de Golden Gate Bridge. We hebben een hotel direct gelegen aan de karakteristieke Fishermans’s wharf. Ook brengen we een bezoek aan Ebay, in het nabijgelegen Sillicon Valley.

Johan Lammers is de reisleider van dienst. Hij verzorgde al vijf keer eerder met succes een reis naar de NADA voor een gezelschap van Nederlandse automotive managers.

Programma

  • Woensdag 23 januari vliegreis heen
  • Donderdagochtend 24 januari naar Silicon Valley: Bezoek aan E-bay HQ en daarna aan een dealer
  • Donderdagmiddag workshops NADA
  • Vrijdag overdag workshops NADA. In de avond Holland House Borrel
  • Zaterdag workshops NADA
  • Zondag met cabrio’s naar Napa Valley met een diner bij een wijnhuis (meerprjis wordt doorbelast)
  • Maandagochtend workshop Leiderschapsontwikkeling (bij prijs inbegrepen)
  • Maandagmiddag 28 januari terugreis we komen dinsdag aan op Schiphol
  • In de avonden worden voor de groep diners bij bijzondere restaurants gereserveerd (meerprijs wordt doorbelast)

De investering voor deze reis bedraagt €3.650,- excl. btw, drankjes, regionale tax en maaltijden. Let op: na 19 oktober gaan de tarieven van vliegtickets en congrestoegang omhoog. Abonnees van Automotive ontvangen €150,- korting als ze voor 16 oktober inschrijven.

Kijk hier voor meer informatie over het congres.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u bellen met Johan Lammers: 06 22 54 14 95 of stuur een mail naar jlammers@lammerssupportgroup.nl. Of meld u direct aan via het inschrijfformulier.

Eerst even de sfeer proeven? Bekijk hier het artikel over de NADA 2018 en hier over de 100ste editie in 2017. Of bekijk onze vlogs van de edities 2017 en 2018 hieronder:

 

 

 

 

 

Evenementinformatie

Datum woensdag 23 jan 20:00 - maandag 28 jan 20:00
Locatie San Fransisco
Website Klik hier voor meer informatie