Nieuwe directeur zet Profile Nooteboom over op totaalonderhoud

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nooteboom heeft Profile-vestigingen in SchiedamGouda, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Barendrecht. Het merendeel daarvan biedt naast bandenservice al reparatie, onderhoud en apk-keuringen. Vollaers gaat deze vanuit Profile Nederland ingezette strategie nu over alle vestigingen van Nooteboom uitrollen.

Vollaers volgt Roel Dingenouts op die de organisatie gaat verlaten. De nieuwe directeur heeft ruime ervaring binnen de bandenbranche. Zo vervulde hij verschillende managementfuncties bij Goodyear Dunlop, maar de afgelopen jaren was Vollaers country director bij Imo Car Wash Group.

Lees meer op Automotive Management.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe directeur zet Profile Nooteboom over op totaalonderhoud | Automotive Online

Nieuwe directeur zet Profile Nooteboom over op totaalonderhoud

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nooteboom heeft Profile-vestigingen in SchiedamGouda, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Barendrecht. Het merendeel daarvan biedt naast bandenservice al reparatie, onderhoud en apk-keuringen. Vollaers gaat deze vanuit Profile Nederland ingezette strategie nu over alle vestigingen van Nooteboom uitrollen.

Vollaers volgt Roel Dingenouts op die de organisatie gaat verlaten. De nieuwe directeur heeft ruime ervaring binnen de bandenbranche. Zo vervulde hij verschillende managementfuncties bij Goodyear Dunlop, maar de afgelopen jaren was Vollaers country director bij Imo Car Wash Group.

Lees meer op Automotive Management.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.