Heuver Tyres wordt OEM-distributeur van Alliance banden voor de Benelux

Heuver Tyres • Onderdeel van Alliance banden zijn Yokohama Off-Highway Tires.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Om aan de vraag van haar OEM-klanten te kunnen blijven voldoen, is Heuver Tyres een nog intensievere samenwerking met Yokohama voor de Benelux aangegaan. Ze zijn mede-distributeur van Alliance banden geworden voor de OEM-markt. Dit laat het bedrijf in een persbericht weten.

Laura van den Heuvel, Sales Director bij Heuver Tyres: ”We zijn er trots op dat wij mede-distributeur van het merk Alliance voor de OEM-markt in de Benelux zijn geworden.” Het bedrijf dat sinds 2010 al banden van Alliance binnen de Benelux distribueerde, heeft naar eigen zeggen flink geïnvesteerd in de servicegraad.

“Wij zien de uitbreiding naar de OEM-markt als een mooie waardering en als logische stap richting de toekomst. Met onze enorme voorraad en totale opslagcapaciteit van meer dan 65.000m2, kunnen wij iedere gewenste band-op-wiel-combinatie snel leveren”, aldus van den Heuvel.

Enno Schottert, Business Unit Manager Landbouw voegt daaraan toe: ”De banden van het merk Alliance zijn al vele jaren een begrip in de markt. We hebben een breed scala aan maten en profielen beschikbaar voor de meest uiteenlopende soorten machines.”

Daarnaast biedt Heuver een totaaloplossing aan voor de OEM-markt. Zo kan in haar eigen wielenfabriek Bevri Wheels, gevestigd in Zeewolde, iedere gewenste landbouwvelg van 10 tot en met 54 inch op maat gemaakt worden.

Heuver Tyres wordt OEM-distributeur van Alliance banden voor de Benelux | Automotive Online

Heuver Tyres wordt OEM-distributeur van Alliance banden voor de Benelux

Heuver Tyres • Onderdeel van Alliance banden zijn Yokohama Off-Highway Tires.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Om aan de vraag van haar OEM-klanten te kunnen blijven voldoen, is Heuver Tyres een nog intensievere samenwerking met Yokohama voor de Benelux aangegaan. Ze zijn mede-distributeur van Alliance banden geworden voor de OEM-markt. Dit laat het bedrijf in een persbericht weten.

Laura van den Heuvel, Sales Director bij Heuver Tyres: ”We zijn er trots op dat wij mede-distributeur van het merk Alliance voor de OEM-markt in de Benelux zijn geworden.” Het bedrijf dat sinds 2010 al banden van Alliance binnen de Benelux distribueerde, heeft naar eigen zeggen flink geïnvesteerd in de servicegraad.

“Wij zien de uitbreiding naar de OEM-markt als een mooie waardering en als logische stap richting de toekomst. Met onze enorme voorraad en totale opslagcapaciteit van meer dan 65.000m2, kunnen wij iedere gewenste band-op-wiel-combinatie snel leveren”, aldus van den Heuvel.

Enno Schottert, Business Unit Manager Landbouw voegt daaraan toe: ”De banden van het merk Alliance zijn al vele jaren een begrip in de markt. We hebben een breed scala aan maten en profielen beschikbaar voor de meest uiteenlopende soorten machines.”

Daarnaast biedt Heuver een totaaloplossing aan voor de OEM-markt. Zo kan in haar eigen wielenfabriek Bevri Wheels, gevestigd in Zeewolde, iedere gewenste landbouwvelg van 10 tot en met 54 inch op maat gemaakt worden.