Schakel Autogroep neemt collega Ford-dealer over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Schakel Autogroep heeft onder de naam Ford Schakel vestigingen in Schoonhoven en Krimpen aan den IJssel en als Ford Utrecht twee vestigingen in de Domstad. 

Vink & Evag blijft onder dezelfde naam actief en Robert Bijloo blijft binnen het bedrijf aan als directeur. Zijn vader Albert Bijloo gaat met pensioen.

De overname is een historisch moment voor het familiebedrijf, vertelt Robert Bijloo. “Na 87 jaar is het bedrijf niet meer in handen van de familie.” Robert heeft daarvoor zijn persoonlijke abmitie naast zich neer moeten leggen. “Ik heb altijd de wens gehad het stokje van mijn vader over te nemen. Maar in de huidige staat van de branche moet je kiezen voor wat het verstandigst is voor het bedrijf. We hebben een rationele beslissing genomen in plaats van een emotionele, en ik ben blij dat ik in deze vorm toch de bedrijfsvoering door kan zetten. Ik heb zelf een aantal jaar bij Schakel gewerkt en weet daarom dat ons bedrijf daar in goede handen is.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.