Rijnders Autogroep neemt activiteiten Autobedrijf Kelder over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Autobedrijf Kelder. (Foto: Facebook)

Rijnders Autogroep heeft de activiteiten van Autobedrijf Kelder in Amersfoort overgenomen van de familie Kelder. Dat meldt het bedrijf vanmiddag. Het zet de aftersalesactiviteiten door, maar stopt met de verkoop. “Daarvoor zoeken we nu naar een oplossing. Maar wij hebben vooralsnog geen ambities om ook auto’s te gaan verkopen”, zegt Rijnders-eigenaar Jeroen Baars.

Rijnders Autogroep groeide in de afgelopen jaren uit tot een bedrijf met tien vestigingen. Het bedrijf richt zich op (ruit)schade, reiniging en wagenparkbeheer. Door de overname van Kelder is het bedrijf nu ook actief in onderhoud. “We willen een totaalaanbieder van mobiliteit zijn en onze klanten volledig ontzorgen”, zegt Baars. Daarbij zet Rijnders het Bosch Car Service-lidmaatschap van Kelder voort. “Wij richten ons nadrukkelijk op de zakelijke markt en door het Bosch Car Service-lidmaatschap krijgen we meer toegang tot de zakelijke markt.”

De drie medewerkers van Kelder gaan mee naar Rijnders.

Lees hier een interview met Jeroen Baars en vader Ben Baars uit april 2018. ‘We voelen ons niet beter dan een ander.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.